Dr. Bózsik Béla Pál
(Lyme kór)
Telefon: +36 20 925 3987
Zsigmondné Ibolya
természetgyógyász és
szakápoló
Telefon: +36 30 698 2083
 
  

 
Dömök József a Napi doktor rovat vendégeként mesél betegségéről és gyógyulásáról. Varga Gábor beszél a gyógygomba kivonatok jótékony hatásairól.
 
 
Varga Gábor hatóanyag-kutatóval beszélgetve Szoó Gyula beszél betegsége történetéről és a gyógygomba kivonatokkal kapcsolatos tapasztalatairól.
 
 
Varga Gábor hatóanyag-kutatóval beszélgetve Bederla Cintia beszél betegsége történetéről és a gyógygomba kivonatokkal kapcsolatos tapasztalatairól, Dr. Vaszil László általában beszél a betegség kialakulásáról.
 
 
Lukácsa Ida és édesanyja szinte egy időben élhette át a daganatos betegségek okozta gyötrelmeket: míg Idánál rosszindulatú végbéldaganatot diagnosztizálták, addig kiderült, hogy édesanyjának melanómája van. A két asszony egymás vállára támaszkodva, a gyógygombakivonatok segítségével küzdött meg a gyilkos kórral.
 
 
Biczi Gábor egy üzemorvosi látogatás alkalmával tudta meg, hogy daganat van a veséjében. Bár a rosszindulatú tumort sikeresen eltávolították, az áttétek évekkel később jelentkeztek, először a hasnyálmirigyén, később pedig mindkét tüdején. Az orvosok gyógyszeres kezelést már nem tudtak ajánlani a férfinak, ő azonban nem adta fel.
 
 
Horváth Zoltánné élete 2009-ben változott meg, amikor egy vérvizsgálat megállapította, hogy súlyos cukorbetegségben szenved. Az orvosok erős gyógyszerekkel kezelték, amiktől már-már szenvedéssé vált az élete. Közben elment egy természetgyógyászhoz, aki alternatív gyógymódokat ajánlott, majd találkozott a gyógygombakivonatokkal. Ahogy elkezdte szedni, szinte azonnal érezhető volt a javulás. Mára egészségesen és boldogan élvezi a nyugdíjas éveket.
 
 
Kállai János beszélget betegsége történetéről Varga Gábor hatóanyag-kutatóval
 
 
Szigeti Regina életerős, kiegyensúlyozott fiatal volt, vőlegényével családot terveztek. Nem is sejtette, hogy egy félelmetes betegség gyökeresen megváltoztatja az életét. Arra lett figyelmes, hogy egyre gyengébbé, nagyon aluszékonnyá és fáradttá vált, alig bírt felkelni. Egy év és sok-sok vizsgálat meghozta a szörnyű eredményt: szklerózis multiplex. Regina agyában rengeteg gyulladást találtak, azonnal infúziót kellett kapnia. Egyedül mozogni sem volt képes; gyógyszeres kezelést kapott ugyan, de a tünetek tovább erősödtek. Rátaláltak a gyógygombakivonatokra, és a következő MR-vizsgálat eredménye már javulást mutatott, amitől az orvosok is megdöbbentek.
 
 
Varga Gábor hatóanyag-kutató a Vitalitás c. műsor vendégeként beszél a mostani életéről, személyes céljairól, a Lyme-kórról, a gyógygombák hatásairól, az izületi gyulladásról, autoimmun betegségről.
 
 
Varga Gábor hatóanyag-kutató a Fülbevaló c. műsor vendégeként beszél a napsütés káros és jótékony hatásairól, a melanómáról, a napfény rákmegelőző hatásáról, a gyógygomba és apigenin kivonatok hatásáról.
 
 
Varga Gábor hatóanyag-kutató a Vitalitás c. műsorban különböző könyvekből idéz a halálközeli élményekről, anomáliákról, lélekről, gyógyulásokról.
 
 
Varga Gábor hatóanyag-szakértő a Női Vonal c. műsor vendégeként az allergia lefolyásáról, kezeléséről, történeti okairól beszélget.
 
 
Varga Gábor hatóanyag-kutató a Női vonal c. műsor vendégeként beszél a gyomorfekély, gyomorrák, bélrák kialakulásáról, megelőzéséről, az apigeninről
 
 
Varga Gábor a Paletta c. műsor vendégeként a gyógygomba kivonatokról és az allergiamentes immunrendszer helyreállításáról beszél
 
 
Varga Gábor hatóanyag-kutató a Vitalitás c. műsor vendégeként beszél az allergia kialakulásáról, autoimmun reakciókról, lelki okokról
 
 
Varga Gábor hatóanyag-kutató beszél a reflux rizikófaktorairól, a reflux és gyomorfekély kialakulásáról.
 
 
Hornyák Miklós mesél betegségéről, leletekról, diagnózisról, műtétről, gyógyulásról és a gomba kivonatokkal kapcsolatos tapasztalatairól. Varga Gábor hatóanyag-kutató beszél a gyógygomba kivonatok hatásairól.
 
 
Kovács Csabáné mesél betegsége történetéről és a gyógygombákkal kapcsolatos tapasztalatairól. Varga Gábor hatóanyag kutató beszél a bélrák rizikófaktorairól, és beszél a gyógygomba kivonatok és apigenin hatásáról.
 
 
Magyar Ákos mesél betegsége történetéről, gyomor és bélpanaszairól, állapotáról, gombakivonatokkal kapcsolatos tapasztalatairól.
 
COPD (3)  Colitis ulcerosa (3)  Crohn betegség (4)  Crohn-betegség (1)  Hernyógomba (1)  Hodgkin limfóma (2)  Lyme-kór (3)  Miló Viki (1)  Varga Gábor (1)  agydaganat (9)  agyrák (1)  agysérülés (1)  agytumor (1)  agyvérzés (1)  allergia (20)  apigenin (8)  asztma (7)  autoimmun betegségek (1)  béldaganat (5)  bélgyulladás (11)  bélpolip (1)  bélrák (7)  bőrrák (3)  bronhitis (2)  candida (1)  ciszta (1)  csontrák (6)  csontritkulás (3)  cukorbetegség (20)  depresszió (9)  diabetes (13)  dohányzás (1)  ekcéma (1)  elektromágneses sugárzás (2)  elektroszmog (1)  elmőrák (1)  fejfájás (2)  fogyókúra (1)  gyógygomba (47)  gyógygomba kivonatok (54)  gyógyomba (2)  gyomorfekély (7)  gyomorgyulladás (2)  gyomorrák (7)  hasmenés (1)  hasnyálmirigyrák (3)  hasüregi daganat (2)  hepatitis-C (2)  herpes (1)  hólyagdaganat (1)  hólyagrák (1)  húgyúti fertőzés (1)  immunrendszer (10)  influenza (4)  irritábilis bélszindróma (2)  izolált vitaminok (1)  izületi gyulladás (2)  ízületi gyulladás (1)  kemoterápia (1)  kisagyi epilepszia (1)  körömgomba (1)  köszvény (1)  kullancscsípés (2)  lélek (1)  limfóma (1)  lyme-kór (1)  magas koleszterinszint (1)  magas vérnyomás (10)  magzati oxigénhiányos állapot (1)  májrák (4)  méhnyakrák (3)  méhszájseb (3)  melanóma (19)  mellhártyarák (1)  mellrák (22)  migrén (8)  napfény (1)  nehéz légzés (1)  nyirokcsomó rák (3)  nyirokmirigy rák (1)  ödéma (3)  őssejt (4)  őssejterápia (1)  pajzsmirigy alulműködés (1)  pajzsmirigy túlműködés (1)  petefészek (1)  petefészek daganat (1)  petefészek megbetegedés (1)  petefészekdaganat (1)  petefészekrák (1)  prosztata daganat (1)  prosztatagyulladás (1)  prosztatarák (19)  rákos megbetegedések (10)  reflux (17)  reuma (1)  sclerosis multiplex (1)  stressz (1)  stroke (6)  szív- és érrendszeri betegségek (7)  szívbetegség (1)  szívinfarktus (1)  terméketlenség (1)  toxoplasmosis (5)  tüdődaganat (3)  tüdőrák (29)  túlsúly (15)  vastagbél betegség (1)  vastagbélfekély (1)  vastagbélrák (13)  végbélrák (6)  vesedaganat (3)  vesekő (2)  vitaminok (1) 
Tételek száma: 0 db
Az Ön kosara jelenleg üres